Mjeku del kunder mbrojtjes vetem me venien e maskes: Ja cfare duhet bere

Mjeku del kunder mbrojtjes vetem me venien e maskes: Ja cfare duhet bere

Mjeku del kunder mbrojtjes vetem me venien e maskes: Ja cfare duhet bere

Nje nder mejket e njohur, Erion Dasho ka kr itikuar institucionet qe i bejne thirrje qytetareve te mbajne maska pasi keshtu nuk do mund te inf ektohen.Kjo sepse sipas tij COVI D nuk l uftohet me topa lecke pasi maska nuk eshte aspak e mjaftueshme per te parandaluar k oronavirusin, por le t`i referohemi Gjermanise qe teston, gjurmon dhe trajton.

Ndaj ai thekson se duhet rritur numri i testeve sepse vetem keshtu do te mund te evidentohen te gjithe personat e prekur nga ky virus vd ekjeprures. Me gjeresisht ja statusi i plote i doktorit

Leave a Reply