Mjekët s’ua thonë këtë/ Kjo pije bën mrekulli për trupin tuaj, sh ëron 100 s ëmundje, kjo është receta si ta bën

Mjekët s’ua thonë këtë/ Kjo pije bën mrekulli për trupin tuaj, sh ëron 100 s ëmundje, kjo është receta si ta bën

Mjekët s’ua thonë këtë/ Kjo pije bën mrekulli për trupin tuaj, sh ëron 100 s ëmundje, kjo është receta si ta bën

Ky il aç hudhre që do lexoni sot është një domosdoshmëri për të gjithë ata që kujdesen për shëndetin e tyre.

Mbani në mend se ky il aç bën mrekulli për shëndetin tuaj, dhe është gjithashtu i dobishëm për h eqjen e kripës nga trupi, pastron gj akun, përforcon sistemin imunitar dhe enët e gj akut, forcon z emrën dhe përmirëson trupin.

Për më tepër, heq yndyrën shtesë, përmirëson metabolizmin, shëron s ëmundjet femërore dhe inflamacionin.

Dhe siç thamë, mund ta bëni vetë, në shtëpi.

Metoda e përgatitjes: Merrni karafil me hudhër dhe pritini në copa të vogla. Vendosni copat e hudhrave në një kavanoz xhami. H idhi një litër verë mbi hudhër dhe mbyllni enën. Lëreni në dritare, të jetë në rr ezet e diellit për 2 javë. Tundeni enën dy ose tre herë në ditë. Pas dy javësh, kulloni lëngun dhe vendoseni në një shishe qelqi të errët.

Leave a Reply