Mishi artificial po vret shqiptaret, po injektohen lopët me hormone para se të therrën

Blegtorët shqiptar konfirmojn, po injektohen lopët me hormone para se të therrën

Blegtorët shqiptar konfirmojn, po injektohen lopët me hormone para se të therrën

Ushqimet në Shqipëri nuk janë të kontrolluara dhe me thuajse çdo produkt luhet me jetën e qytetarëve.

Kontrabandohen dy lopë dhe dy viça nga Maqedonia

Një blegtor ka bërë pohuar një fakt të fr iksh ëm, i cili dëshmon se bagëtitë shqiptare nuk ushqehen aspak shëndetshëm, por që gjithsesi mishi i tyre u shitet shqiptarëve për konsum.

Blegtori shprehet:

Viçave u inje ktohet një lloj hormoni që i fryn. Unë i q… nënën, jo të ha me fëmijët nga ai mish i tyre. Më mirë hamë bukë e kripë.”
Dëshmia e blegtorit nga një fshat shqiptar, i cili pa e ditur se filmohej ka rrëfyer faktet e friks hme:

Blegtori: Po e di ca do të thotë hor mon apo jo?

Gazetarja: Po për viçin i përdorin apo jo?

Blegtori: I përdorin posi jo bëhet viçi naaa, kur ta th errësh është tërë shkumbë brenda. Në një dasmë u shtruan të tërë në spi tal vetëm nga vici me mish me hormone.

Leave a Reply