Mirë ja ka bërë? Nuses i vijnë mesazhet e burrit me da shnoren një ditë para dasmës, i lexoi të gjitha një për një në altar, m askarai s’dinte ku të futej

Mirë ja ka bërë? Nuses i vijnë mesazhet e burrit me da shnoren një ditë para dasmës, i lexoi të gjitha një për një në altar, m askarai s’dinte ku të futej

Mirë ja ka bërë? Nuses i vijnë mesazhet e burrit me da shnoren një ditë para dasmës, i lexoi të gjitha një për një në altar, m askarai s’dinte ku të futej

Ndërsa po festonte Natën e fundit të beqarisë, nuses së re i vijnë në telefon disa mesazhe ku ndër të tjera shkruhej.Unë nuk do martohem me të, po ti e di se me kë po martohesh. Sigurisht këto mesazhe shoqëroheshin nga disa foto ku faktohej tra dhtia e të fejuarit të saj.

Nuk të heq dot nga mendja. Se mendoja që mund ta ndjeja një lidhje të tillë me dikë, i shkruante i fejuari i saj vajzës tjetër.

Ke trup fantastik, e përdor shumë mirë, dua që e fejuara ime të ketë aftësitë e tuam
Kështu vajza mendoi të anulonte dasmën. Por miqtë i dhanë një ide më të mirë. Ajo vendosi të degj eneronte dhëndrin ditën e dasmës duke lexuar mesazhet dhe kështu bëri.

Në fund pasi dhëndri tr adhtar e mori mësimin ajo i tha të ftuarve.Sot s’ka dasmë se burri doli kaqol.

Leave a Reply