Ministri i Brendshëm turk: Zoti është me Erdoganin! Turqia do sundojë botën

Ministri i Brendshëm turk: Zoti është me Erdoganin! Turqia do sundojë botën

Ministri i Brendshëm turk: Zoti është me Erdoganin! Turqia do sundojë botën

Një d eklaratë e ministrit të Brendshëm turk Suleyman Soylu gjatë një aktiviteti në Ankara ka tr azuar gj akrat midis Turqisë dhe Greqisë për çështjen e detit. “Zoti është me Erdogan dhe qeverinë e tij.

Turqia do të su ndojë botën duke shkruar historinë. Ne jemi Turqia. Ne jemi një vend i madh. Ne jemi një komb fisnik. Idetë dhe filozofitë u promovuan nga paraardhësit tanë dhe janë të vlefshme dhe të domosdoshme në botën e sotme”,- ka deklaruar Soylu.

Personi më i besuar i Erdogan bëri të qartë se misioni i Ankarasë është që “t’u japë një dorë vendeve që duan të he qin qafe “shtypjen e kapitalizmit të eg ër”. Ndër të tjera ai tha: “Ne gjithashtu kemi një përgjegjësi gjeografike. Ne jemi z emra e gjithë gjeografisë botërore”.

Leave a Reply