Milionat e Haradinajt, shtëpitë luksoze, pension inv alidor e tri paga të Anitës

Milionat e Haradinajt, shtëpitë luksoze, pension inv alidor e tri paga të Anitës

Milionat e Haradinajt, shtëpitë luksoze, pension inv alidor e tri paga të Anitës

Ramush Haradinaj dhe Anita Haradinaj / Ai së fundit ka deklaruar pasurinë e tij kur ishte kryeministër vendi në vitin 2019. Ramush Haradinaj ka deklaruar tek pasuria e paluajtshme se posedon pasurinë në vlerën 944 mijë euro, apo afër 1 milionë pasuri të paluajtshme, duke përfshirë kështu shtëpi banimi, shtëpi me qira, toka e banesa.

Ndërkaq tek pasuria e paluajtshme, Haradinaj ka deklaruar një veturë në vlerën 8 mijë euro në pronësi të bashkëshortes. 71,700 euro janë kursimet e Haradinaj, derisa borxhet e tij kapin vlerën mbi 168 mijë euro kredi.Tek te hyrat vjetore ai ka deklaruar se merr mbi 6.600 euro nga qiraja e shtëpisë së tij, apo mbi 73 mijë euro në vit.

Leave a Reply