Miliarderin e mashtroi gruaja për 21- vite me rradhë/ Sa nuk i ra tavani në kokë kur mori vesh të vërtetën për fëmijët… uau nuk e kishte pritur askush

Miliarderin e mashtroi gruaja për 21- vite me rradhë/ Sa nuk i ra tavani në kokë kur mori vesh të vërtetën për fëmijët

Miliarderin e mashtroi gruaja për 21- vite me rradhë/ Sa nuk i ra tavani në kokë kur mori vesh të vërtetën për fëmijët

Të jetosh për 21 vite me një grua që të ka mashtruar, duhet të jetë e tm errshme. E tillë është historia e miliarderit Richard Mason.
Për 21 vite ish-gruaja e tij e kishte mashtruar, duke i thënë se ai ishte babai i tre djemve të saj.
Mason e ka mësuar këtë gjë pas një vizite, ku mjekët i thanë se ai ishte steril dhe se nuk mund të lindte fëmijë.

Pas kësaj ai e ka hedhur në gj.yq ish-gruan e tij dhe ka arritur të fitojë 250 mijë paund, si dëmshpërblim.

Fillimisht ish-bashkëshortja e tij, Kate Mason e mohoi këtë gjë, por pas një përballje me djalin e saj të madh ka treguar të vërtetën.

Leave a Reply