Mihrije Braha po kalon ditë të vështira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim Abazin

Mihrije Braha po kalon ditë të vështira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim Abazin

Mihrije Braha po kalon ditë të vështira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim Abazin

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë qenë në një lidhje me “Skype” tek emisioni Rudina ditën e djeshme. Ata janë izol.uar në shtëpi dhe po presin rezultatin e tamponit.

Ndërsa Mihrija u shpreh se do vendosë ta bëjë te/stimin varësisht nga rezultati i ai të Naimit.Jane duke e pritur rrezultatin nnen stres pasi qe kjo nuk eshte loje, me te vertete kemi frike shprehet ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!