Mihrije Braha Po Kalon Ditë Të Vėshtira, Ndan Lajmin E ‘Hidhur’ Për Naim Abazin

Mihrije Braha po kalon ditë të vështira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim AbazinMihrije Braha po kalon ditë të vë shtira, ndan lajmin e ‘Hidhur’ për Naim Abazin.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë qenë në një lidhje me “Skype” tek emisioni Rudina ditën e djeshme. Ata janë izol.uar në shtëpi dhe po presin r ezultatin e t amponit.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërsa Mihrija u shpreh se do vendosë ta bëjë te/stimin v arësisht nga rezultati i ai të Naimit.Jane duke e pritur rre zultatin nnen stres pasi qe kjo nuk eshte loje, me te vertete kemi f rike shprehet ajo….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!