Mësuesja të.rheq zvarrë nëpër korridor fëmijën 9-Vjeçar dhe mbetet pa…

Një mësuese e shkollës fillorë në Kentucky është he.qur nga puna pasi është parë të t.ërheqë zvarrë një të mit.ur me atu.tizëm.

Një mësuese e shkollës fillorë në Kentucky është he.qur nga puna pasi është parë të t.ërheqë zvarrë një të mit.ur me atu.tizëm.

Një mësuese e shkollës fillorë në Kentucky është he.qur nga puna pasi është parë të t.ërheqë zvarrë një të mit.ur me atu.tizëm. Trina Abrams u shk.arkua pasi u filmua nga kamerat e sig.urisë teksa të.rhiqte nëpër korridor 9-vjeçarin e sëm.urë.

Ndërkohë m.jekët kon.firmuan se fëmijës i ishte d.ëmtuar kyçi dhe kishte mbetur më ënjtje dhe të vr.ara nëpër duar. Një mësuese e shkollës fillorë në Kentucky është he.qur nga puna pasi është parë të t.ërheqë zvarrë një të mit.ur me atu.tizëm. Trina Abrams u shk.arkua pasi u filmua nga kamerat e sig.urisë teksa të.rhiqte nëpër korridor 9-vjeçarin e sëm.urë.

Leave a Reply