Mësojeni njëherë se do t’ju duhet për gjithë jetën/ Kjo është mënyra më e mirë për të pastruar hekurin, do të bëhet xixë dhe do punojë si në kohën kur ishte i ri

Mësojeni njëherë se do t’ju duhet për gjithë jetën/ Kjo është mënyra më e mirë për të pastruar hekurin, do të bëhet xixë dhe do punojë si në kohën kur ishte i ri

Mësojeni njëherë se do t’ju duhet për gjithë jetën/ Kjo është mënyra më e mirë për të pastruar hekurin, do të bëhet xixë dhe do punojë si në kohën kur ishte i ri

Një hekur i pisët dhe i bll. okuar mund tju shkaktojë probleme nëse keni për të hekurosur një mal të tërë me rroba.

Për të pastruar hekurin nga jashtë.Pastrimi nga brenda

Pasi e keni boshatisur depozitën e hekurit nga uji i mbetur hidhi brenda një përzierje me 3/4 uji dhe 1/4 uthull molle.

Gradoje ne maksimum dhe avulli të jetë duke cliruar, dhe ndërkohë mund të hekurosësh një pecetë kuzhine që të dalin nga vrimat papastërtitë apo gurëzat e vogla që kanë zënë përbrenda.

Pas disa minutash gjatë nxjerrjes së avullit do të shohim mbetjet qe do të lëshojë hekuri mbi pecetë. Por edhe ndërkohë që ftohet duhet lënë ashtu me pllakën poshtë që ë vazhdojë të nxjerri zmërcin apo gurëzat, do u jemi shume mirenjohes te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE

Leave a Reply