Merret vendimi se a do te jepen nga 100 euro per qdo qytetar

Merret vendimi se a do te jepen nga 100 euro per qdo qytetar

Merret vendimi se a do te jepen nga 100 euro per qdo qytetar

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në kohën kur ishte opozitë gjatë Qeverisë Kurti, përkatësisht në muajin prill, kishte propozuar që secili qytetar i vendit të kompensohet me 100 euro në kuadër të pakos em ergjente për t’u ballafaquar me p andeminë COVID -19.

Por me formimin e Qeverisë së re të përbërë nga LDK-AAK-Nisma dhe Lista Serbe, partia e udhëhequr nga Ramush Haradinaj nuk është zmbrasur nga ky propozim, por kjo duket e pamundur. Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në kohën kur ishte opozitë gjatë Qeverisë Kurti, përkatësisht në muajin prill, kishte propozuar që secili qytetar i vendit të kompensohet me 100 euro në kuadër të pakos em ergjente për t’u ballafaquar me p andeminë COVID -19.

Leave a Reply