Merkel sapo gëzoi botën me lajmin që dha

Merkel sapo gëzoi botën me lajmin që dha

Merkel sapo gëzoi botën me lajmin që dha

Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e korronaviirusit.Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis.“Deri tani e kemi kaluar këtë t est mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujd es, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve. Do e kalojme te gjithe bashke dhe pak duhet te presim”, theksoi Merkel.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel thotë se deri tani Gjermania e ka kaluar testin e korronaviirusit.Por, ajo shtoi se nevojitet ende shumë punë për të fr enuar përhapjen e pa ndemis.“Deri tani e kemi kaluar këtë t est mjaft mirë. Pjesa më e madhe e qytetarëve në vendin tonë kanë vepruar me kujd es, arsye dhe përgjegjësi ndaj të tjerëve. Do e kalojme te gjithe bashke dhe pak duhet te presim”, theksoi Merkel.

Leave a Reply