Me Turqinë nuk bëhet shaka, kësaj radhe jemi shumë seriozë!

Me Turqinë nuk bëhet shaka, kësaj radhe jemi shumë seriozë!

Me Turqinë nuk bëhet shaka, kësaj radhe jemi shumë seriozë!

Kreu i Partisë Na cionaliste Turke, Bahçeli, i njohur me qëndrimet e tij të prera dhe i afërt me Erdogan, sot ka r eaguar ashpër ndaj Greqisë dhe i ka bërë me gisht kë rcënues Athinës, transmeton Gazeta Mejdani.

Gazeta turke ‘Yeni Safak’ thotë se Bahçeli këto fjalë i ka thënë sot para opinionit turk dhe e ka bërë me dije se Greqia po përgatitë skema të pamoralshme dhe të rr ezikshme,. Për më tepër, ai ka shtuar se: Me 4 g usht ndodhi shpë rthimi kat astrofik në posrtin e Bejrutit. Në ndër kohë, mes Turqisë dhe Greqisë po thellohen mosmarrëveshjet.

Leave a Reply