Më në fund shfaqet Ballisti / Rrëfen për herë të parë arsyen ngritjes së dronit:Më vjen shum keq për ..

Më në fund shfaqet Ballisti / Rrëfen për herë të parë arsyen ngritjes së dronit:Më vjen shum keq për ..

Më në fund shfaqet Ballisti / Rrëfen për herë të parë arsyen ngritjes së dronit:Më vjen shum keq për ..

“Ata thonë se kam f yer flamurin e tyre. Besimin e tyre. Nuk e bëra këtë. Unë thjesht po tregoja histori. Flamujt tanë” .”Më vjen k eq për një gjë, se u ngjita në kishë. Nëse besimtarët serbë janë f yer për këtë, më vjen k eq. Për të tjerat? Ndihem krenar. Ishte ideja ime. Dhe aftësia ime. Dhe çm enduria ime. Por, gjithçka ishte e imja”

“Ata thonë se kam f yer flamurin e tyre. Besimin e tyre. Nuk e bëra këtë. Unë thjesht po tregoja histori. Flamujt tanë” .”Më vjen k eq për një gjë, se u ngjita në kishë. Nëse besimtarët serbë janë f yer për këtë, më vjen k eq. Për të tjerat? Ndihem krenar. Ishte ideja ime. Dhe aftësia ime. Dhe çm enduria ime. Por, gjithçka ishte e imja”

Leave a Reply