Më në fund Greqia u hap derën shqiptarëve/ Ja data dhe cfarë tjetër duhet të keni parasysh

Më në fund Greqia u hap derën shqiptarëve/ Ja data dhe cfarë tjetër duhet të keni parasysh

Më në fund Greqia u hap derën shqiptarëve/ Ja data dhe cfarë tjetër duhet të keni parasysh

Ditën e sotme kryeministri i Greqisë Kyriakos Mitsotakis ka marrë një vendim të rëndësishëm pas takimit të zhvilluar me kreun e Komitetit të Sëm. undjeve Inf ektive, Sotiris Tsiodras.

Qeveria greke ka marrë vendimin që bazuar të dhënat epid emiologjike, është vendosur që nga data 17 gusht për hyrjen në Greqi bëhet e detyrueshme testi (PCR), i cili duhet të jetë bërë deri në 72 orë para, kjo vlen për shtetet si: Suedia, Republika Çeke, Belgjika, Spanja dhe Hollanda.Sa i përket kufijëve tokësor, ku merr pjesë edhe Shqipëria është vendosur që nga data 17 gusht bëhet i detyrueshëm testi PCR që të jetë para 72 orësh. Ky urdhër është për të gjithë shtetasit përfshirë edhe ata grek që duan të shkojnë në vendin e tyre.

Ndër të tjera është vendosur që në doganën e Kakavijës do të lejohen të futen deri më 750 persona në ditë, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE

Leave a Reply