Me më shum se 6 makina luksoze në shtëpi, kush është politikani i dhënë pas makinave te shtrejta

Me më shum se 6 makina luksoze në shtëpi, kush është politikani i dhënë pas makinave te shtrejta

Me më shum se 6 makina luksoze në shtëpi, kush është politikani i dhënë pas makinave te shtrejta

Agjencia Kundër Korr upsionit ka publikuar formularët e deklarimit të pasurisë për zyrtarët publikë në Kosovë në vitin 2020. Natyrisht, vëmendja e gjithsecilit shkon te deklarimi i Behgjet Pacollit, ish-ministrit të Punëve të Jashtme që konsiderohet si njëri ndër personat më të pasur në trojet shqiptare,ju sjellim disa nga makinat e tij.

Në AKK ai i ka deklaruar gjashtë vetura të tipit “Mercedes” të vlerave të ndryshme, por gjithsesi super-luksoze. Dy nga veturat e kësaj marke kapin shifrën e 200 mijë eurove, një 50 mijë, një 45 mijë, një 38 mijë dhe një 30 mijë.Të gjitha këto vetura janë të deklaruara në emër të Pacollit dhe prejardhja e pasurisë është deklaruar se ka ardhur nga jashtë Kosovës.

Leave a Reply