Me lot nsy…Humb njeriun e shtrenjtë të jetës nga sëmundja e ligë Monika Kryemadhi, rrëqeth me fjalët: S’do i lë fëmijët e…

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi, shkruan një mesazh të ndjerë për ndarjen nga jeta një prej eksponentëve të kësaj partie, që prej fillimit të saj.

Ky ishte mesazhi yt para 30 ditësh, kur më the se ishe kthyer nga Gjermania. Por dje, të gjithë u ndalëm, nuk folëm, shtangëm, sepse ti ike dhe na le përgjithmonë. Nuk duam të të përcjellim, të duam për vete, të duam këtu me ne. Por ti zgjodhe të ikësh sepse parajsa është më e mirë sesa kjo botë këtu e padrejtë. Eno, ti ike dhe le vetëm Mirën me fëmijët, por të premtoj se ata nuk do të jenë kurrë vetëm, ne do jemi aty për ta gjithmonë. Të duam Eno jonë, do na mungosh me shakatë e tua.

error: Alert: Content is protected !!