“Më lini të v des”/ Fjalët e fundit të vajzës 7-vjeçare i bënë mjekët të përloten: Ja pse tha ashtu… Prindërit e kishin… o drita e vogël, shpirti në paqe të shkoftë

“Më lini të v des”/ Fjalët e fundit të vajzës 7-vjeçare i bënë mjekët të përloten: Ja pse tha ashtu… Prindërit e kishin… o drita e vogël, shpirti në paqe të shkoftë

“Më lini të v des”/ Fjalët e fundit të vajzës 7-vjeçare i bënë mjekët të përloten: Ja pse tha ashtu… Prindërit e kishin… o drita e vogël, shpirti në paqe të shkoftë

Një vajzë e vogël 7 vjeçare ka rënë vi ktimë e ab uzimit s eksual. Vajza e vogël iu lut mjekëve ta linin të vd iste ndërsa ajo po trajtohej për d ëmtime të tm errshme që janë sh kaktuar nga ab uzimi prej vitesh në duart e prindërve të saj dhe xhaxhit.Fëmija – i quajtur Yaz – ka qenë në një gjendje të r ëndë në S pitalin de Las Margaritas, në shtetin Puebla në Meksikën lindore.
E vogla u tha mjekëve ‘Unë dua të v des, mos më shëro më’, siç u the , duke shtuar “Unë nuk dua të kthehem te prindërit e mi në mënyrë që ata të vazhdojnë të më go dasin”.
Prindërit e saj – Alejandra N. dhe Rafael N – po hetohen për s ulmet pasi u zbulua se motra 3-vjeçare e v iktimës v diq në rrethana të dyshimta në qershor 2020.
Prindërit e vajzës janë nd aluar që nga ajo kohë dhe p olicia po heton një nga xhaxhallarët e saj.

Leave a Reply