Me l.ot në sy i lutet burrit që q.an tek Ardit Gjebrea: Nuk të kam tr.adhtuar, por ndodhi ajo qe…

Me l.ot në sy i lutet burrit që q.an tek Ardit Gjebrea: Nuk të kam tr.adhtuar, por ndodhi ajo qe…

Me l.ot në sy i lutet burrit që q.an tek Ardit Gjebrea: Nuk të kam tr.adhtuar, por ndodhi ajo qe…

“Jam m.artuar 16 vjeçe me shkuesi, me Ilian kemi shkuar shumë mirë, çift me harmoni, na kishin zi.li. E kam thirrur bashkëshortin sepse ka ndryshuar shumë dhe shk.ak janë bërë tha.shethemet. Para 2 muajsh unë nuk ndihesha mirë, isha paq.ejf dhe më morën prindërit e mi bashkë me femijet. Na ndodhi edhe nje permb.ytje dhe e kishim shtepine ne uje.

Pas 6 ditesh merr ne telefon burri dhe thote qe kishte degjuar fjale. Sikur une bashkejetoja me nje person nga fshati dhe kisha kri.juar m.artese te dyte.I thashë prinderve, ai erdhi dhe me gjeti te shtepia mamit dhe babit. Babi u nxeh sepse beson tek une. Kete personin për të cilin u hapën fjalët e njoh, e kam pare nga larg. E kam takuar ne nje dyqan te fshatit.

Leave a Reply