Me g oditi me grushte ne koke, me perplasi ne dysheme, gruaja tregon tm errin qe perjetoi pasi guxoi te denonconte burrin

Me g oditi me grushte ne koke, me perplasi ne dysheme, gruaja tregon tm errin qe perjetoi pasi guxoi te denonconte burrin

Me g oditi me grushte ne koke, me perplasi ne dysheme, gruaja tregon tm errin qe perjetoi pasi guxoi te denonconte burrin

Prej 16 vitesh jam e m artuar, kam dy fëmijë 12 dhe 13 vjeç. Për shkak të dhu.nës së vazhdueshme u paraqita në komisariat dhe mora urdhër mbrojtjeje, nuk bëra kallëzim ndaj tij. Edhe pas këtij momenti dhuna vazhdoi më keq, por nuk u paraqita më në polici deri ditën kur më th.eu dorën.Gruaja rrëfen tme.rrin e përjetuar kur u kthye në shtëpi pasi bëri denoncimin:

U god.ita me grushte në kokë, më shtyu me forcë, më për.plasi në dysheme. Aty the.va krahun e majtë.Ekzaminimi mjekësor konstatoi shenja dhu.ne të gruas në kokë dhe krahë ndërsa kur u thirr në polici burri pretendoi se nuk e kishte rra.hur por vetëm e kishte shtyrë pasi ajo i kishte bër titur.

Leave a Reply