Mbi 2 mijë raste.| Qeveria Rama merr vendimin: Ditët në vijim në Shqipëri do të…

Mbi 2 mijë raste.| Qeveria Rama merr vendimin: Ditët në vijim në Shqipëri do të…

Mbi 2 mijë raste.| Qeveria Rama merr vendimin: Ditët në vijim në Shqipëri do të…

U be nje muaj qe rritja e te in fektaurve me ko ronavirus eshte ne rritje pasi spitalit covi d 1 dhe covi d 2 po behen gati spitali covi d 3 dhe 4 per shkak te numrit te madh te te inf ektuarve.

Rritja e rasteve të reja në Shqiperi ka detyruar qeverinë t’i bëjnë thirrje qytetarëve për kujdes të shtuar.Duhet te ruani distancimin social dhe te jeni te kujdesshem sepse numri eshte ne rritje dhe kjo eshte nje pr oblem. Në këtë situatë Komiteti i Ekspertëve dhe Qeveria Rama ka vendosur që të kryhen testime masive ndaj Kóvííd pasi momentalisht në Shqipëri janë mbi 2 mijë persona aktiv.

Leave a Reply