Mbetën pa punë/ Remzie Osmani sh okon: Dasmat na i ndaluan me qëllim ja kush

Mbetën pa punë/ Remzie Osmani sh okon: Dasmat na i ndaluan me qëllim ja kush

Mbetën pa punë/ Remzie Osmani sh okon: Dasmat na i ndaluan me qëllim ja kush

Këngëtarja Remzie Osmani u ankua për anulimin e koncerteve si dhe të damsave këtë vit. Edhe Kosova ka marrë të njëjtat masa si Shqipëria, për shkak të pandemisë. Remzia deklaro në një emision televiziv në Kosovë, se i ka përkrahur kolegët e saj, por pretendoi se kjo është bërë si e qëllimshme.

Sipas saj janë ndaluar vetëm pjesëmarrja e këngëtarëve në dasma. Osmani tha se dasmat nuk janë ndalur, pasi dasma ka çdo natë. Kujtojmë se Remzia është këngëtarja më e kërkuar kosovare nga dasmorët.

Leave a Reply