Makina u kthye përmbys dhe u bë copa copa/ Shqiptarët burrë e grua h umbin jetën në Amerikë: Ikën për më të mirë dhe…

Makina u kthye përmbys dhe u bë copa copa/ Shqiptarët burrë e grua h umbin jetën në Amerikë: Ikën për më të mirë dhe…

Makina u kthye përmbys dhe u bë copa copa/ Shqiptarët burrë e grua h umbin jetën në Amerikë: Ikën për më të mirë dhe…

Dy shqiptarë, burrë e grua, h umbën jetën pas një aks identi.Ngjarja ndodhi dje në mëngjes në Urën George Washington në New York bënë të ditura aut oritetet.

Ngjarja ndodhi në ora 9:42 të mëngjesit, sipas orarit lokal, kur një veturë Honda CRV u përpla s me një Chevrolet Corvette, në pjesën e ulët të urës. Honda u përmbys, ndërsa udhëtonin dy shqiptarë nga Malësia: Muharem Frluckaj, 52 vjeç dhe bashkëshortja e Bisere Frluckaj, 47 vjeçe. Dy të ndjerët banonin në Bronx. Gruaja u shpall e vde kur në vend, kurse i shoqi që ishte në timon, u dërgua me urgjencë në spital, por ndërroi edhe ai jetë disa momente më vonë. Shoferi i makinës tjetër u dërgua në një spital në Teaneck, me lëndime të lehta.

Leave a Reply