Makina u bë copa copa/Detajet e trishta dy vajzat shqiptare që shpëtuan s’e dinë kurse njërës nuk dinë si t’ia thonë që motra dha shpirt

Makina u bë copa copa/Detajet e trishta dy vajzat shqiptare që shpëtuan s’e dinë kurse njërës nuk dinë si t’ia thonë që motra dha shpirt

Makina u bë copa copa/Detajet e trishta dy vajzat shqiptare që shpëtuan s’e dinë kurse njërës nuk dinë si t’ia thonë që motra dha shpirt

Denisa Dibra dhe Nervida Garunja, janë dy vajzat që mbi jetuan nga aks identi tra gjik në Elbasan mbrëmjen e së dielës.
Raportohet se gje ndja e tyre shëndetësore është e qëndrueshme. Abcnews bën me dije se Denisa Dibra tashmë është në gjendje më të sta bilizuar, pavarësisht dëm timeve në kokë. Gjithashtu edhe Nervida Garunja, motra e Lusindës e cila kishte ditëlindjen atë natë, është përmendur dhe ndodhet jashtë rre zikut për jetën.

Megjithatë vajzat e mbijetuara nuk arrijnë të kujtojnë asgjë nga përplasja f at ale, madje nuk janë në dijeni se dy vajzat e tjera kanë ndërruar jetë. Mjekët po presin derisa gjendja e tyre të përmirësohet më tej dhe më pas t’i japin lajmin e trishtë.

Leave a Reply