Makina p ërplas 11-vjeçarin, tr ansportohet në Tiranë për ndihmë mjekësore

Makina p ërplas 11-vjeçarin, tr ansportohet në Tiranë për ndihmë mjekësore

Makina p ërplas 11-vjeçarin, tr ansportohet në Tiranë për ndihmë mjekësore

Një i mitur është aks identuar në Kukës nga një automjet dhe është dërguar u rgjentisht në Tiranë.Ngjarja ka ndodhur në aksin rrugor Kukës-Gostil, ku një mjet tip “Mitsubishi”, ka ak sidentuar shtetasin e mitur E.M., rreth 11 vjeç, banues në Kukës.Drejtuesi i mjetit në njoftimin e parë të policisë u tha se ishte larguar nga vendngjarja pasi aty kishte mbetur automjeti i tij.

Por në një njoftim të dytë policia sqaron se shtetasi A.H., 35 vjeç, banues në Bushtricë, e ka dërguar me mjet tjetër fëmijën në spitalin e Kukësit dhe është vetë dorëzuar pranë Drejtorisë së Policisë.Fëmia i dëmtuar, pasi ka marrë ndihmën e parë mje kësore, po tr asportohet për mjekim më të specializuar në spitalin tr aumës Tiranë.

Leave a Reply