Ma tha mjeku para 10 vitesh/ Bëje këtë kurë për 45 ditë dhe do shpëtosh nga 3 sëmundje, kanë kaluar 10 vjet që atherë, kam shpëtuar me vërtet

Ma tha mjeku para 10 vitesh/ Bëje këtë kurë për 45 ditë dhe do shpëtosh nga 3 sëmundje, kanë kaluar 10 vjet që atherë, kam shpëtuar me vërtet

Ma tha mjeku para 10 vitesh/ Bëje këtë kurë për 45 ditë dhe do shpëtosh nga 3 sëmundje, kanë kaluar 10 vjet që atherë, kam shpëtuar me vërtet

Arrat në kombinim me mjaltë janë il’aç i fuqishëm natyral, përderisa nuk mund të krahasohet me asnjë il’aç tjetër që merret nëpër faramci. Il’aç natyral kundër anemisë

Të përgatitet një masë prej gjysmë kilogrami mjaltë dhe gjysmë kilogrami arra të bluara dhe lëng nga një limon. Të përzihet gjithçka mirë dhe tri herë në ditë ta hani nga një lugë.Shtypja e lartë e gja kut

Te problemet me shtypje të lartë të gja kut sugjerohet që për çdo ditë të përzieni 100 gramë arra dhe të njëjtën sasi të mjaltit, dhe ta hani për 45 ditë.

Dhi mbjet e kokës

Jo vetëm se janë të shijshme, por kombinimi i mjaltit me arra është vërtetuar se ndihmon në shërimin e dhi mbjeve të kokës dhe pagjumësinë.

Të thatit në lukth

Te ky problem nevojitet të përgatisni qumështin e arrave me mjaltë.

Përgatitja është e thjeshtë: 20 gramë arra të bluara të përziera me ujë të ngrohtë, të përzihen mirë dhe të vazhdoni tutje. Në qumësht shtoni dy lugë mjaltë dhe çdo gjysmë ore para ushqimit t’i konsumoni dy apo tri lugë, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin

Leave a Reply