Lypësi i vjedh dyqanin, këngëtarja Rozana Radi publikon videon dhe…

Lypësi i vjedh dyqanin, këngëtarja Rozana Radi publikon videon dhe…

Lypësi i vjedh dyqanin, këngëtarja Rozana Radi publikon videon dhe…

Këngëtarja Rozana Radi ka publikuar në rrjetin social Instagram një video ku tregon se i kanë vjedhur dyqanin e saj të veshjeve.

Dyqani i cili gjendet në sheshin Wilson në Tiranë ka rënë pre e një grabitje nga një fëmijë që lyp në rrugë. Në pamjet e e publ ikuara shihet djaloshi i cili futet te pjesa ku mbahen paratë dhe hera herës kontrollon se mos vjen ndonjë person. Në momentin që përballet me shitësen e dyqanit, djali kërkon para nga ajo dhe në këtë mënyrë largohet nga dyqani me shumën e grabitur. shi ko vi deon me po sht KE TU

Leave a Reply