Lutje profetike për ruajtje nga sëm’undjet

Lutje profetike për ruajtje nga sëmu’ndjet.– “O Allah më mbroj nga pamundësia, përtacia, friksimi, kopracia, pelqëria, vrazhdësia, pakujdesia, varfëria, poshtrimi, mospasja, më mbroj nga fukarallëku, kufri, mëkati, përçarja, dyftyrësia, syefaqësia, mburja me veten, më mbro nga të shurdhëruarit, memecllëku, çmenduria, këputja e pjesëve të trupit, lebroza dhe sëmundjet e këqija” Lusim Zotin e Gjithesise qe te na fal nje dite kur do dalim para Tije me Meshiren e Tije te pa fundme. Amin

Leave a Reply