Luftë në horizontin grek?! 25 anije luf tarake turke nisen drejt ujrave grekë

Luftë në horizontin grek?! 25 anije luf tarake turke nisen drejt ujrave grekë

Luftë në horizontin grek?! 25 anije luf tarake turke nisen drejt ujrave grekë

Ten sione ta larta në Ballkan. Turqia është e vendosur që të bëjë studime në Mesdheun Lindor, një veprim që Greqia e konsideron të paligjshëm.

Ministria e Mbrojtjes në Ankara ka postuar mbrëmjen e sotme dy foto të cilat tregojnë një anije lu ftarake por pa treguar vendndodhjen e saj.
Në foto duken 7 anije që shoqërojnë anijen e madhe kërkimore, ndërsa 18 të tjera janë të vendosura ne zonën mes Rodosit dhe ishullit Kastelirozo.

Leave a Reply