“Lista Serbe i’a don t’mirën Kosovës, e Albin Kurti jo“

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka thënë se Lista Serbe është më bashkëponuese se Albin Kurti dhe deputet e Lëvizjes Vetëvendosje. Selmanaj tha se Lista Serbe i’a don të mirën Kosovës e jo Albin Kurti. Ma shum mendon Lista Serbe për Kosovën sesa Albin Kurti, tha Selmanaj.

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj ka thënë se Lista Serbe është më bashkëponuese se Albin Kurti dhe deputet e Lëvizjes Vetëvendosje. Selmanaj tha se Lista Serbe i’a don të mirën Kosovës e jo Albin Kurti. Ma shum mendon Lista Serbe për Kosovën sesa Albin Kurti, tha Selmanaj.

Leave a Reply