Lirimi i axhës, na ike në lulet e rinisë, e na le të mërzitur pr jetë si 25 vjeçar

Një i ri nga Juniku i cili jetonte në Gjermani ka v dekur si p asoj e një aksídenti trafiku.
Lajmin e kanë bërë të ditur edhe familjarët e të n djerit përmes rrjeteve sociale. Postimi i një prej familjarëve: Te nderuar, shoke, miq e dashamire,

Me dhumbje te thelle ju njoftojme per h umbjen tragjíke ne nje aksídent komunikacioni ne Gjermani te djalit te vellaut, Lirim
Adem Krasniqi! Lirimi i axhes, na ike ne lulet e rinise, e na le te merzitur per jete si 25 vjeçar.
Per procedurat e metejshme te v arrimit dhe te pames ju njoftojme nderkohe. Te píkelluar,
Familja Krasniqi

error: Alert: Content is protected !!