Le meri, më keq se në Kombinat/ 77-vjeçarja kishte 30 vite që jetonte me m umjen e së ëmës në shtëpi

Le meri, më keq se në Kombinat/ 77-vjeçarja kishte 30 vite që jetonte me m umjen e së ëmës në shtëpi

Le meri, më keq se në Kombinat/ 77-vjeçarja kishte 30 vite që jetonte me m umjen e së ëmës në shtëpi

Një zbulim tr onditës është bërë nga pol icia, e cila ka gjetur një 77-vjeçare të jetonte me tru pin e mum
ifikuar të nënës së saj për rreth 30 vjet.Ngjarja është regjistruar së fundmi në Ukrainë. Po licia në qytetin ukrainas të Mykolaiv u thirr nga fqinjët e shqetë suar. Pasi mbërriti në banesë, pol icia gjeti 77-vjeçaren e para lizuar të shtrirë në dysheme, në gjendje të rë ndë shëndetësore.

Ajo u dërgua menjëherë në s pital, para se punëtorët e eme rgjencës të zbulonin tr upin e nënës së saj të shtrirë në divan, të veshur me rroba të ba rdha dhe të rrethuar me ikonografi fetar

Leave a Reply