Largoni dhi/mbjen e gjurit me vetëm 2 kokrra vezë, ja se si

Kripa ka një përmbajtje të lartë të magnezit. Përvetësimi përmes lëkurës ndihmon në zvogëlimin e inflamacionit në zonë duke shkaktuar që dhimbjet të zhyten.

E verdha e vezës, nga ana tjetër, ka një përmbajtje të lartë të proteinave dhe mineraleve që janë në gjendje të depërtojnë në lëkurën tonë dhe të forcojnë indet, ligamentet dhe ko ckat e zonës.

Rekomandime te tjera:

Një mënyrë tjetër e dobishme për të lehtësuar dhimbjet në gjunjë është vendosja e një pakete akulli në zonën qe ju keni dhimbje. Ju mund të aplikoni akull në gjurin tuaj të prekur 4 ose 5 herë në ditë. Me këtë ju mund të plotësoni trajtimin e mëparshëm.

Gjithashtu, mund të masazhoni butësisht gjurin me vaj esencial të mustardës. Mustardë është një erëz që është dëshmuar të jetë shumë e efektshme në përmirësimin e qarkullimit.

Duke aktivizuar qarkullimin në zonë, kjo do të ndihmojë në lehtësimin e inflamacionit dhe për këtë arsye dhimbja do të largohet

Leave a Reply