Lamtumirë engjëll i bukur! Djali tre vjeç jep shpirt në gjumë, prindërit se kuptuan çfarë kishte

Të humbësh një fëmijë është një dhi mbje që nuk përshkruhet me fjalë. Një çift ka humbur djalin e tyre teksa i vogli i tyre ishte në gjumë.

Sarah, 36 vjeçe dhe burrit të saj, James, 38 vjeç humbën djalin e tyre tre vjeç teksa ai flinte. Frankie ishte e lumtur dhe shëndetshëm.

Si çdo natë, Sarah dhe James vendosën Frankie-n e vogël në shtratin e tij. Në mëngjes djali i vogël nuk merrte frymë. Edhe pse i vogli nuk merrte frymë, prindërit shkuan me ur gjencë në spital.

 

error: Alert: Content is protected !!