LAJMl l FUNDlT: Kryeministri Hoti jep Iajmin e mirë që po e presin të gjithë

LAJMl l FUNDlT: Kryeministri Hoti jep Iajmin e mirë që po e presin të gjithë

LAJMl l FUNDlT: Kryeministri Hoti jep Iajmin e mirë që po e presin të gjithë

Kryeministri paralajmëron pagesat e Pakos Emergjente për të kaluar te pjesa e rimëkëmbjes ekonomike.Kryeministri Hoti ka thënë se qeveria është duke planifikuar pagesat për Pakon Em ergjente, raporton Gazeta Express.“

Ne po planifikojmë që ta mbyllim këtë çështjen e pagesave me ma sat em, e rgjente dhe të kalojmë tek pjesa e rimëkëmbjes ekonomike që mund të duket pak amb icioze, por që është e realizueshme”, ka thënë Hoti.

“Efekti nuk është një me një për aq sa ka rënë ekonomia. Nëse nuk thellohet pan, demia, ne presim që mund ta përmb yllim vitin me 2.5 ose 3 % rënie ekonomike”

Leave a Reply