Lajmi Ri / Keto shtete nga tani jan te liruara nga karantina per udhetimet per Zvicer..

Ndryshimet hyjnë nëfuqi më 20 maj, vetëm tri ditë pas ndryshimeve të fundit në listë më 17 maj. Zvicra ka bërë një azhurnim tjetër të listës së karantines, duke hequr të gjitha shtetet e mbetura austriake, Hungarinë, Poloninë dhe pjesë të Francës dhe Italisë, së bashku me disa vende të tjera.
Shtetet austriake të Salzburgut dhe Austrisë së Epërme janë hequr, që do të thotë se asnjë pjesë e Austrisë nuk është tani në listë.Rajonet franceze të Bretagne dhe rajoni Nouvelle-Aquitaine gjithashtu janë hequr, ndërsa Bazilikata e Italisë nuk është më në listë.

Kombet e tjera evropiane që janë hequr përfshijnë Hungarinë, Poloninë dhe Serbinë, ndërsa Katari dhe terr itoret Palestineze gjithashtu janëhequr nga lista.
Ndryshimet hyjnë nëfuqi më 20 maj, vetëm tri ditë pas ndryshimeve të fundit në listë më 17 maj.Zvicra pritet të bëjë ndryshime të rëndësishme në listën e karantines në fund të majit, duke lejuar kryesisht njerëzit që janë vaksinuar ploteesisht të hyjnë në vend.

error: Alert: Content is protected !!