LAJMI MË I FUNDIT – Zbulohet shkaktari i shpërthimit të madh në Bejrut, që shkatërroi gjithçka

LAJMI MË I FUNDIT – Zbulohet shkaktari i shpërthimit të madh në Bejrut, që shkatërroi gjithçka

LAJMI MË I FUNDIT – Zbulohet shkaktari i shpërthimit të madh në Bejrut, që shkatërroi gjithçka

Zbulohet shkaktari i shpërthimit të madh në Bejrut, që shkatërroi gjithçka Sipas raportimeve të tanishme thuhet se shpërthimi i fuqishëm në Beirut të Libanit u bë pikërisht në një depo të fishekzjarrëve.

Ky shpërthim ishte jashtëzakonisht i fuqishëm dhe plagosi njerëz të cilët ishin edhe shumë më larg tij.Pamje të shumta të cilat u shfaqën tregojnë qartë se nga ky vend mund të ketë numër të madh të vik timave .Zbulohet shkaktari i shpërthimit të madh në Bejrut, që shkatërroi gjithçka Sipas raportimeve të tanishme thuhet se shpërthimi i fuqishëm në Beirut të Libanit u bë pikërisht në një depo të fishekzjarrëve.

Leave a Reply