LAJMI I MIR/ Greqia i heku kufizimet për vizitorët e këtyre shteteve, Por hqipëria..

Duke lluar nga sot Greqia do tëheqe kuzimet e karantines për vizitorët pa ko vi d, edhe nga disa vende të tjera, duke përfshirë Australinë dhe Rusinë.Vendimi i Ministrisë së Transportit vjen në prag tëhapjes zyrtare për turistët në 15 maj.

Ndryshimi, vjen ndërkohë që Greqia vendosi këtë muaj për të hequr kuzimet për vizitorët nga vendet e BE, Shtetet e Bashkuara dhe Britania, midis të tjerash.

Vizitorët nga këto vende lejohen tëhyjnë në Greqi pa kaluar një javë në karantinë për sa kohë që janë vak-sinuar ose kanë testuaar neg-ative për ko vi d.

Greqia e cila doli nga vala e parë e pa’ndemise vitin e kaluar në gjendjee shumë më të mirë se shumë vende të tjera në Evropë.

error: Alert: Content is protected !!