LAJMI I FUNDIT – T ermet i f orte ne Shqiperi para disa minutash ja d etajet

LAJMI I FUNDIT – T ermet i f orte ne Shqiperi para disa minutash ja d etajet

LAJMI I FUNDIT – T ermet i f orte ne Shqiperi para disa minutash ja d etajet

Një l ëkundje t ërmeti është ndier këtë pasdite në Shqipëri. Epiqendra sipas EMSC është regjistruar në afërsi të Laçit dhe ka patur një magnitudë prej 4.2 të shkallës Rihter.

një l ëkundje t ërmeti është ndier këtë pasdite në Shqipëri.Epiqendra sipas EMSC është regjistruar në afërsi të Laçit dhe ka patur një magnitudë prej 4.2 të shkallës Rihter.

Paraprakisht nuk r aportohet për dë me materiale apo në njerëz. Sipas EMSC-së të rmeti është ndj erë lehtë./Express

Leave a Reply