LAJMI I FUNDIT – Presidenti Trump jep lajmin e madh

LAJMI I FUNDIT – Presidenti Trump jep lajmin e madh

LAJMI I FUNDIT – Presidenti Trump jep lajmin e madh

Presidenti amerikan, Donald Trump bëri të ditur se k undër k oronavirusit të ri janë tri va ksina që ndodhen në fazën e fundit kl inike. “V aksina ndoshta do të shp ërndahet përpara fundit të t etorit. Këtë nuk do ta bëjmë sepse janë afruar zgjedhjet, por sepse duam të shp ëtojmë jetën e njerëzve”, deklaroi Trump.

Trump iu drejtua votuesve në një aktivitet në rajonin e Pensilvanisë, ku ai kr itikoi përparësinë e kandidatit demokrat Joe Biden sipas sondazheve të fundit të kryera në vend. Duke iu drejtuar kundërshtarit të tij me kr itika të ashpra Trump shtoi se “Biden është kukull e socialistëve, marksistëve dhe ekstr emistëve që u rrejnë policinë”.

Leave a Reply