Lajmi i Fundit nga Greqia / Hapet pika kufitare e Qafë Botës, Ja për cfarë do shërbejë..

Shoqata e minoritarëve grekë në Igumenicë, duke njoftuar hapjeen e pikës së kalimit kutar të Qafë Botës, shkruan edhe për përpjekjet dhe punën e tyre deri në ardhjen e këtij vendimi.

Prej kohësh për shkak të pandemisë pikat e kalimit me Greqinë kanë qenë të bll’okuara, dhe pse shumë kanë apeluar për njëhapje të tyre me qëllim kalimin e punëtorëve sezonalë, por jo vetëm.

Në statusin e tyre në facebook, ata shprehen se kanë qenë pikërisht këmbëngulja e tyre të tyre dhe presioni i vazhdueeshëm që kanë detyruar qeverinë greke në marrjen e këtij vendimi të rëndësishëm.

error: Alert: Content is protected !!