LAJMI I FUNDIT/ Komisioni i S ëmundjeve Ngjitëse sot merr Vendimin e ri për Kufijtë

LAJMI I FUNDIT/ Komisioni i S ëmundjeve Ngjitëse sot merr Vendimin e ri për Kufijtë

LAJMI I FUNDIT/ Komisioni i S ëmundjeve Ngjitëse sot merr Vendimin e ri për Kufijtë

Komisioni për Së mundje Ngjitese në mbledhjen e sotme, siç paralajmëroi dje ministri i Shë ndetësisë Venko Filipçe. Do ta shqyrtojë mundësinë për vendosje të P C R testit për qytetarët e vendeve fqinje të cilët tranzitojnë në Maqedoninë e Veriut.Në lidhje me atë se cila është procedura për personat të cilët tranzitojnë nëpër shtet ai theksoi se për momentin secili mund të tranzitojë.

Ka numër të kufizuar të orëve për hyrje dhe dalje nga vendi, për çka tani për tani nuk nevojitet P C R test.Komisioni për Së mundje Ngjitese në mbledhjen e sotme, siç paralajmëroi dje ministri i Shë ndetësisë Venko Filipçe. Do ta shqyrtojë mundësinë për vendosje të P C R testit për qytetarët e vendeve fqinje të cilët tranzitojnë në Maqedoninë e Veriut.Në lidhje me atë se cila është procedura për personat të cilët tranzitojnë nëpër shtet ai theksoi se për momentin secili mund të tranzitojë.

Leave a Reply