LAJMI FUNDIT / Vetëv ritet aktorja 36-vjeçare, i vëllai e gjen të vd ekur në…

LAJMI FUNDIT / Vetëv ritet aktorja 36-vjeçare, i vëllai e gjen të vd ekur në…

LAJMI FUNDIT / Vetëv ritet aktorja 36-vjeçare, i vëllai e gjen të vd ekur në…

Aktorja e njohur japoneze, Sei Ashina, është gjetur e vd ekur në moshën 36-vjeçare në apartamentin e saj në Tokio, të hënën.

Sipas Variety, vd ekja e saj është cilësuar si një vetëvr asje, nga k ompania e menaxhimit dhe p olicia e Tokios.Vëllai i saj ishte i pari që zb uloi trupin e paj etë pasi motra nuk po i kthente mesazhe dhe telefonatat që nga e diela. Deri më tani nuk dihet motivi që e shtyu aktoren të ndërrmerte këtë akt, pasi ajo nuk ka lënë asnjë shënim

Ashina, emri i vërtetë i së cilës ishte Igarashi Aya, filloi një k arrierë si m odele. Debutimi i saj në aktrim erdhi në serialin dr amatik të 2002 “A Tale Of Happiness” (Shiawase no Shippo).

Leave a Reply