LAJMI FUNDIT/ Sapo erdhi lajmi i madh, e njofton Kryeministri Edi Rama

LAJMI FUNDIT/ Sapo erdhi lajmi i madh, e njofton Kryeministri Edi Rama

LAJMI FUNDIT/ Sapo erdhi lajmi i madh, e njofton Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se filloi ndërtimi në terren i lagjes së parë për familjet që hu mbën strehën në tr agjedinë e 26 në ntorit. Ja ku filloi edhe ndërtimi në terren i lagjes së parë për familjet që h umbën strehën në tragjedinë e 26 në ntorit!

Them ndërtimi në terren, sepse shumëkush në këtë faqe nuk do që ta kuptojë, se ndërtimi ka nisur prej kohësh me projektimin, i cili merr kohën e vet nga planifikimi, dizajni arkitektonik, projekt-zbatimi, studimi gjeologjik – plus në këtë rast pr ocesi i shpronësimeve dhe miratimi i marrëveshjes me kompaninë e donatorit.

Leave a Reply