LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë Shefqet Krasniqi

LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë Shefqet Krasniqi

LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë Shefqet Krasniqi

Ka ndërruar jetë Shefqet Krasniqi, veterani i njohur i arsimit në Deçan. Pas një b eteje të shkurtër me Covi d 19, atdhetari nga Duboviku u Deçanit ndërroi jetë në Spitalin e Pejës.

Shefqet Krasniqi njihet si një nga mësimëdhnësit e parë në komunën e Deçanit, punëtor i zoti në arsim që ka nxjerrur shumë breza të dijes në këtë komunë. Krasniqi mori pjesë ndër vite në shumë aktivitete kombëtare, që nga pajtimi i gj aqeve, mbajtja e mësimit nëpër shtëpi gjatë viteve të 90-ta dhe lu ftën e fundit çlirimtare. V arr imi i të ndjerit bëhet nesër në orën 14-00 në Dubovik të Deçanit.

Leave a Reply