LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë gjeniu shqiptar i matematikës

LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë gjeniu shqiptar i matematikës

LAJMI FUNDIT / Ndërron jetë gjeniu shqiptar i matematikës

Fatmir Rrokaj, ishte nga fshati Varibop i Mallakastrës, i aftë të kryente veprime matematikore deri në 20 shifra, por fati deshi që ai të ndërronte jetë si një end acak. Edhe pse kishte bërë vetëm 7 klasë shkollë, njerëzit i kishin spikatur aftësitë e tija të veçanta dhe gjithmonë i kërkonin të bënte veprime matematikore, e nëse ai kundërshtonte ata u shtroni dh unë mbi të. Sipas ish-kryetarit të komunës Kujtim Sherifit, punë të cilat kërkonin 15 ditë punë, Fatmiri i mbaronte vetëm për 2 ose tre ditë.

Leave a Reply