LAJMI FUNDIT / Këta deputetë të LDK-së do t’i japin nënshkrimet për rrëzimin e Hotit ..

LAJMI FUNDIT / Këta deputetë të LDK-së do t’i japin nënshkrimet për rrëzimin e Hotit ..

LAJMI FUNDIT / Këta deputetë të LDK-së do t’i japin nënshkrimet për rrëzimin e Hotit ..

Vetëvendosje pas ngritjes se mocionit ndaj Qeverisë Hoti duket se nuk po i ecin gjerat siç duhet. Deri më tani VV ka vetëm votat e saj për rr ëzimin e Qeverisë por në pritje të katër apo pesë vo tave të LDK-së dhe një votë të AAK-së e shpresë ka edhe tek nënshkrimet e grupit parlamentar 6+.

Derisa Vetëvendosje ditë më parë ka kërkuar nga Partia Demokratike e Kosovës, nënshkrimet për mocionin e mo sbesimit për rr ëzimin e qeverisë Hoti, e kjo e fundit deri më tani nuk i ka jepe shpresë partisë kundërshtare. Një burim brenda Vetëvendosjes ka treguar se deri më tani vetëm nënshkrimet e veta i kanë por që janë në pritje edhe të nënshkrimeve tjera.

Leave a Reply