Lajmi Fundit: Ja çfarë ka ndo dhur sot në ITALI

Lajmi Fundit: Ja çfarë ka ndo dhur sot në ITALI

Lajmi Fundit: Ja çfarë ka ndo dhur sot në ITALI

Italia vijon të shënojë shifra të larta për shkak të k oronavirusit. Në 24 orët e fundit janë shënuar 1,444 të p re kur dhe 1 vik im ë.Deri më tani numri total i vik ti mave ka arritur në 35,473. Ndërkohë, numri i përgjithshëm i të in fek tuarve ka arritur në 266,853.Në 24 orë u kryen 99.108 tam ponë, teksa në total janë kryer 8.509.618 tamp one/ tejkalo marketingun për të shikuar pamjet

Italia vijon të shënojë shifra të larta për shkak të k oronavirusit. Në 24 orët e fundit janë shënuar 1,444 të p re kur dhe 1 vik im ë.Deri më tani numri total i vik ti mave ka arritur në 35,473. Ndërkohë, numri i përgjithshëm i të in fek tuarve ka arritur në 266,853.Në 24 orë u kryen 99.108 tam ponë, teksa në total janë kryer 8.509.618 tamp one/ tejkalo marketingun për të shikuar pamjet

Leave a Reply