LAJMI FUNDIT / 300 Euro Do Ti Takojne Seciles Familje. Ja Se Si

LAJMI FUNDIT / 300 Euro Do Ti Takojne Seciles Familje. Ja Se Si

Javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike, shkr uan Gazeta Express.Ndë,rsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku
përfshihen mjetet që do të mar rin qytet,arët nga kursimet e tyre por edhe leh,tësira të tjera që do të bëhen për bi ,zneset.

error: Alert: Content is protected !!